АНУЛИРАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИЯ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗАПЛАТЕНАТА ЦЕНА ПРИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА

На основание чл. 50 от ЗЗП купувач, който има качеството на потребител по смисъла на ЗЗП в срок не по-късно от 14 дена преди резервираната дата има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже или промени датата и часът на заплатената услуга при следните условия:

Потребителят предварително писмено да информира Рокскул.бг ЕООД чрез изпращане на имейл до [email protected]. Необходимо е потребителят задължително да посочи имената, с които е направил резервация и банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена. Сумата ще бъде върната в срок от 5 работни дни или на място на адрес: гр. София; ул. Христо Ботев 89, офис: Rockschool.

Отменянето/преместването на вече резервирана дата може да става в срок от максимум 14 календарни дни преди запазения час. Ако Потребителят се обади по-късно от този срок - сумата НЕ СЕ възстановява.

Отменянето/преместването на вече резервирана дата може да става само по мейл. В противен случай сумата не се възстановява.


Ако Потребителят не се появи на урок и не е информирал екипа на Рокскул.бг ЕООД предварително - сумата за урока НЕ СЕ възстановява.

People love The Stage

Support us

"Music for Bulgaria" is a public benefit foundation. We are here to support the music scene and everyone who wants to develop their musical potential. Any donation goes for the improvement and expansion of our current music projects and for the realization of new ideas. Thanks to everyone who supports us.

or with bank transfer

The Stage Newsletter

Keep up to date with the latest releases, news and events from RockSchool by signing up below

Contacts

Address: 89 Hristo Botev blvd, Sofia

Phone: +359 899 828988

Email: [email protected]

btn close