Каква е продължителността на партито?

Продължителността на партито е 3 часа. 

Kаква е цената?

Цената на партито е 240 лв. за 3 ч. с включен водещ, който си има специална програма (музикални игри, караоке, музика, танци и поднасяне на тортата, като всичко е съобразено с възрастта на децата). В цената е включено и почистване на залата след събитието

Какви допълнителни услуги мога да заявя?

Предлагаме следните допълнителни услуги:

  • Преподавател-музикант, който да запознае децата с изучаването на музика - заплаща се допълнително 35лв на час за преподавател.
  • Фотограф, който да улови най-хубавите моменти от празника - заплаща се допълнително 55лв за целия рожден ден.  Ако искате сними от професионален фотограф - цената е 120лв/час с включена обработка на кадри. 
  • Фокусник, който да внесе магия в тържеството - заплаща се допълнително 210лв на час. 
  • Концерт с музикална банда - няма нищо по-хубаво за едно истинско парти от музика на живо! Към рождения ден може да добавите и музикална група, която ще завладее сцената на TheStage за 30 минути и ще изпълни страхотен сет. Цената за 30 минути е 100лв. 
  • Видео Спомен, включващ най-запомнящите се моменти от рождения ден - заплащат се допълнително 100лв.

Ако си заявя преподавател, той кога ще дойде?

Преподавателите обикновено идват във втория час от рождения ден за 1 час, като цената за един учител е 35 лв. Може да се заявят до 3-ма преподаватели. Най-често използваните инструменти са барабани, китара и пиано, но ако желаете, може да добавите всеки от инструментите, които се изучават в RockSchool

Може ли да си внасяме храна и напитки?

Да, може да си донесете храни и напитки. 

Ако искате да ви улесним и да поръчате кетъринг през нас - работим със “100 грама сладки”. При поръчка чрез нас, храните и напитките ще бъдат доставени малко преди началото на рождения ден в залата. Предлаганите храни могат да се видят на сайта им и да се изпратят избраните артикули с описания (как се казват, колко бройки и т.н.) на мейл: [email protected]

Ще помолим Вие да си донесете чашки, прибори и чинийки за еднократна употреба и украса, ако решите да украсявате залата. В залата има маси, където да си подредите храната и напитките, хладилник и малка кухня.

Колко е капацитетът на залата?

Залата е с капацитет до 25 човека, което включва деца и родители. За родителите имаме сепаре с диванчета, маса и столове, което побира към 7-8 човека. Молим да има поне един родител по време на празненството.

Къде може да се паркира около залата?

Само и единствено на булеварда, където е синя зона. В неделя няма зона.

Колко по-рано може да дойдем, за да си подредим и украсим?

Може да заповядате 30 минути преди началото.

Как мога да запазя?

Резервация се прави през сайта на залата или на телефон: 0899828988

Колко е капарото и как мога да го платя?

Капарото е в размер на 100 лв. и може да се заплати сайта при резервация през сайта, на място (гр. София, бул. Христо Ботев 89, офис: Rockschool) или по банков път. Ако е заплатено по банков път - ще помолим след като преведете парите да ни изпратите снимка на платежното на [email protected]). Данни за плащане:

Рокскул.БГ ЕООД
Централна Кооперативна Банка  
IBAN: BG67CECB979010C3079300

Откъде може да вземем покани, които да раздадем?

Поканите се изпращат като файл по имейл, който сте ни дали при резервация в нашия сайт

Може ли да се добави украса?

Ние не разполагаме с украса, но вие може да донесете така. За целта трябва да дойдете 15-20 минути преди началото на рождения ден, за да я закачите/поставите. 

Може ли да дойдем на оглед?

Да, разбира се! Работим всеки ден от 10ч. - 22ч. Ще сме благодарни, ако ни предупредите от по-рано, за да се уговорим за час. Като пристигнете - информирайте човека на рецепция в нашата музикална академия, RockSchool, и той ще Ви разведе. 

 

Support us

"Music for Bulgaria" is a public benefit foundation. We are here to support the music scene and everyone who wants to develop their musical potential. Any donation goes for the improvement and expansion of our current music projects and for the realization of new ideas. Thanks to everyone who supports us.

or with bank transfer

The Stage Newsletter

Keep up to date with the latest releases, news and events from RockSchool by signing up below

Contacts

Address: 89 Hristo Botev blvd, Sofia

Phone: +359 899 828988

Email: [email protected]

btn close