Rockschool е пространство, което насърчава творческа култура и сплотена общност. Хрумна ни, че можем да интегрираме към нас и други чудесни проекти, идеи и места като партньори и да предложим специални привилегии и възможности на всички хора в RockSchool общността ни. За да получите карта за отстъпки, трябва да сте наш ученик и да сте взели поне 5 урока при нас. Нашите партньори до този момент:

 • Clandestino - 20% намаление

  "Clandestino" са очилата, които искаш да носиш на сцената. Моделите са ръчно изработени и от дърво. В сайта на "Clandestino" може да разгледете различните дизайни.

  https://clandestino.bg/

 • Младежки театър “Николай Бинев” - 30% намаление на билет

  Театърът е още едно прекрасно изкуство, за това ви окуражаваме да гледате повече постановки. Следете програмата и не пропускайте страхотните събития.

  http://mlt.bg/bg/

 • Music Division - до 15% отстъпка

  С Music Division сме заедно почти от самото начало. Обединява ни желанието да подкрепяме музиката, музикантите и развитието на българската сцена. Освен, че екипът им работи много професионално, прекрасните хора от Music Division винаги ни съдействат при поправяне на техника, съвети за закупуване на оборудване, отстъпки. Винаги са много мили, позитивни и усмихнати, а на всичкото отгоре успяхме да организираме заедно и няколко образователни събития по различни музикални инструменти.

  https://musicdivision.bg/

 • MusicWorld.bg - до 15% намаление

  Още един прекрасен магазин за музикални инструменти и техника с професионален и приятелски екип. Намалението е валидно за стоки извън промоция или ликвидация.

  https://www.musicworld.bg/

 • Vintage House - 10% - намаление

  Оставаме на вълна дрехи и мода, но минаваме на винтидж вълна. Vintage House е бутик, който е по-скоро за женската част от вас (или за мъжката, ако иска да прави подарък). Ако си по винтидж стила или просто имаш нужда от рокля, която не е като на всички останали - това е твоето място. Магазинът физически оперира във Варна, но може да си поръчате всичко през тяхната фейсбук страница.

  https://www.facebook.com/BoutiqueVintageHouse/

 • Gelateria Naturale - 20% абонамент

  Единсвеното по-хубаво нещо от сладолед е качественият занаятчийски сладолед. Gelateria Naturale предлага именно такива - без консерванти, без оцветители и без нискокачествени мазнини. Winter is coming, но сладоледът, който предлагат е напълно адаптиран за сезона и най-важното - носят ти го до вратата.

  https://www.facebook.com/GelateriaNaturaleSofia/

 • PodMosta.bg - ревю на албум/група

  “Под Моста” стартира преди 7 години като непретенциозен сайт, който искаше да отразява по вълнуващ начин по-интересните неща в културния сектор. Днес, това е една от най-четените инди и алтернативни медии за изкуство и култура. Ако имаш авторско парче, което си записал или албум - те са готови да го покажат пред своята аудитория.

  https://podmosta.bg/

 • Terminal 1 - безплатен вход в петък

  Terminal 1 е от местата, които нямат нужда от дълго представяне. Един от най-популярните клубове в София, в които музиката е винаги качествена, а купонът гарантиран. Вече имаш безплатен достъп до Terminal 1 всеки петък. Ще се видим там!

  https://www.facebook.com/clubterminal1/
   

 • RockIT - 15% намаление на бара

  Продължи да четеш, само ако си над 18 години! RockIT си е бар, в който, както се подразбира, рокът е на почит. Барът е отворен за вас с 15% отстъпка, хубава музика и любезен персонал.

  https://www.facebook.com/bar.RockIT/

Хората Обичат The Stage

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.

или по банков път

The Stage Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности! Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 899 828988

Мейл: [email protected]

btn close