Какво е The Stage?

The Stage е дом на любовта към музиката и други изкуства. При нас могат да се провеждат концерти, обучения, работилници, тематични сбирки и всякакви други идеи, които биха подпомогнали развитието на културата ни като общество. Имаме сцена, професионално озвучаване и прекрасен екип.

Идеята ни е да даваме поле за изява на банди (големи и малки), експериментални проекти, солови изпълнители, интересни лектори и всякакви други проекти, които творят с любов, постоянство и креативност.

The Stage e сред проектите на “Музика за България” – фондация в обществена полза (с рег. N 007/06.12.2012 г.).

  • Музикално общество и училище. Сформираме банди и редовно организираме концерти. Даваме уроци по пеене, пиано, китара, барабани, бас, тежки вокали, цигулка, флейта, акордеон, гайда, композиция, songwriting, солфеж и студийна работа. Даваме и онлайн уроци.

  • Дом на любовта към музиката. Предлагаме зала за концерти, репетиции, работилници, отворени уроци, дискусии, семинари и всякакви други интересни събития. Имаме сцена и професионално озвучаване. Даваме и техника под наем.

  • Професионално звукозаписно студио. Предлагаме висококачествени записи, обработка, миксинг и мастъринг на музика. Отпускаме стипендии за безвъзмездна музикална продукция на талантливи артисти и групи.

Чрез програмите, които реализира, Фондация Музика за България цели:

  • Да развива музикалната култура в България
  • Да създава и изгражда български музикални таланти
  • Да подпомага създаването, публикуването и концертното представяне на нови произведения
  • Да подкрепя и инициира предлагането на квалифицирано музикално обучение на заинтересовани лица – професионалисти и любители – с цел повишаване на тяхната музикална квалификация и обща музикална култура
  • Да взаимодейства с подобни международни организации, както за популяризирането на българската музика в чужбина, така и за гастролирането у нас на световно утвърдени автори, изпълнители и музиканти
  • Да организира и подпомага създаването и разпространението на мултимедийни продукти

Хората Обичат The Stage

The Stage Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности! Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 899 828988

Мейл: [email protected]

btn close