АНУЛИРАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИЯ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗАПЛАТЕНАТА ЦЕНА ПРИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА

На основание чл. 50 от ЗЗП купувач, който има качеството на потребител по смисъла на ЗЗП в срок не по-късно от 14 дена преди резервираната дата има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже или промени датата и часът на заплатената услуга при следните условия:

Потребителят предварително писмено да информира Рокскул.бг ЕООД чрез изпращане на имейл до [email protected]. Необходимо е потребителят задължително да посочи имената, с които е направил резервация и банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена. Сумата ще бъде върната в срок от 5 работни дни или на място на адрес: гр. София; ул. Христо Ботев 89, офис: Rockschool.

Отменянето/преместването на вече резервирана дата може да става в срок от максимум 14 календарни дни преди запазения час. Ако Потребителят се обади по-късно от този срок - сумата НЕ СЕ възстановява.

Отменянето/преместването на вече резервирана дата може да става само по мейл. В противен случай сумата не се възстановява.


Ако Потребителят не се появи на урок и не е информирал екипа на Рокскул.бг ЕООД предварително - сумата за урока НЕ СЕ възстановява.

Хората Обичат The Stage

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.

или по банков път

The Stage Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности! Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 899 828988

Мейл: [email protected]

btn close