Каква е продължителността на партито?

Продължителността на партито е 3 часа. 

Kаква е цената?

Цената на партито е 240 лв. за 3 ч. с включен водещ, който си има специална програма (музикални игри, караоке, музика, танци и поднасяне на тортата, като всичко е съобразено с възрастта на децата). В цената е включено и почистване на залата след събитието

Какви допълнителни услуги мога да заявя?

Предлагаме следните допълнителни услуги:

  • Преподавател-музикант, който да запознае децата с изучаването на музика - заплаща се допълнително 35лв на час за преподавател.
  • Фотограф, който да улови най-хубавите моменти от празника - заплаща се допълнително 55лв за целия рожден ден като снимките се правят от водещия на събитието. Ако искате сними от професионален фотограф - цената е 120лв/час с включена обработка на кадри. 
  • Фокусник, който да внесе магия в тържеството - заплаща се допълнително 210лв на час. 
  • Концерт с музикална банда - няма нищо по-хубаво за едно истинско парти от музика на живо! Към рождения ден може да добавите и музикална група, която ще завладее сцената на TheStage за 30 минути и ще изпълни страхотен сет. Цената за 30 минути е 100лв. 
  • Видео Спомен, включващ най-запомнящите се моменти от рождения ден - заплащат се допълнително 100лв.

Ако си заявя преподавател, той кога ще дойде?

Преподавателите обикновено идват във втория час от рождения ден за 1 час, като цената за един учител е 35 лв. Може да се заявят до 3-ма преподаватели. Най-често използваните инструменти са барабани, китара и пиано, но ако желаете, може да добавите всеки от инструментите, които се изучават в RockSchool

Може ли да си внасяме храна и напитки?

Да, може да си донесете храни и напитки. 

Ако искате да ви улесним и да поръчате кетъринг през нас - работим със “100 грама сладки”. При поръчка чрез нас, храните и напитките ще бъдат доставени малко преди началото на рождения ден в залата. Предлаганите храни могат да се видят на сайта им и да се изпратят избраните артикули с описания (как се казват, колко бройки и т.н.) на мейл: [email protected]

Ще помолим Вие да си донесете чашки, прибори и чинийки за еднократна употреба и украса, ако решите да украсявате залата. В залата има маси, където да си подредите храната и напитките, хладилник и малка кухня.

Колко е капацитетът на залата?

Залата е с капацитет до 25 човека, което включва деца и родители. За родителите имаме сепаре с диванчета, маса и столове, което побира към 7-8 човека. Молим да има поне един родител по време на празненството.

Къде може да се паркира около залата?

Само и единствено на булеварда, където е синя зона. В неделя няма зона.

Колко по-рано може да дойдем, за да си подредим и украсим?

Може да заповядате 30 минути преди началото.

Как мога да запазя?

Резервация се прави през сайта на залата или на телефон: 0899828988

Колко е капарото и как мога да го платя?

Капарото е в размер на 100 лв. и може да се заплати сайта при резервация през сайта, на място (гр. София, бул. Христо Ботев 89, офис: Rockschool) или по банков път. Ако е заплатено по банков път - ще помолим след като преведете парите да ни изпратите снимка на платежното на [email protected]). Данни за плащане:

Рокскул.БГ ЕООД
Централна Кооперативна Банка  
IBAN: BG67CECB979010C3079300

Откъде може да вземем покани, които да раздадем?

Поканите се изпращат като файл по имейл, който сте ни дали при резервация в нашия сайт

Може ли да се добави украса?

Ние не разполагаме с украса, но вие може да донесете така. За целта трябва да дойдете 15-20 минути преди началото на рождения ден, за да я закачите/поставите. 

Може ли да дойдем на оглед?

Да, разбира се! Работим всеки ден от 10ч. - 22ч. Ще сме благодарни, ако ни предупредите от по-рано, за да се уговорим за час. Като пристигнете - информирайте човека на рецепция в нашата музикална академия, RockSchool, и той ще Ви разведе. 

 

Подкрепи ни

"Музика за България" е фондация в обществена полза. Ние сме тук, за да подпомагаме развитието на музикалната сцена и на всички, които искат да разгърнат своя музикален потенциал. Всяко дарение допринася за подобряване и разрастване на текущите ни музикални проекти и за реализиране на нови идеи. Благодарим на всички, които ни помагат.

или по банков път

The Stage Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, събития и дейности! Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 899 828988

Мейл: [email protected]

btn close