Рожден ден

Подари един различен детски рожден ден

The Stage е творческо място, където можете да организирате незабравим рожден ден на детето си. Музиката изпълва децата с радост и развива у тях творческо мислене, увереност, координация, умение за себеизразяване, дисциплина, самонаблюедние и много други качества и умения. Един музикален рожден ден е чудесен начин за едно дете да се докосне до музиката. Силно ви препоръчваме да опитате :))

 • Имаме сцена, микрофони, озвучителна система
 • Имаме и водещ, който пуска музика, караоке и организира игри за децата. 
 • По ваше желание можем да включим и преподавател/и на музикален интрумент по ваш избор, който да свири с децата и да ги запознае със света на музиката. Силно препоръчваме този вариант - децата се забавляват много и се получава супер. Обикновено 1 час е достатъчен.
 • Най-често родителите и рождениците избират опция 3 часа наем на зала + 3 часа караоке мастър + 1 час с 2ма преподаватели на музикални инструменти и рождените дни се получават страхотно!
 • Предлагаме и кетъринг, като работим със “100 грама сладки“. Можете да разгледате каталог и да си изберете Сладки и Солени вкусотии
 • По ваше желание имаме и фотограф, който да запазва моментите, без вие да мислите за това, срещу допълнително заплащено от 15лв/час.
 • Ако искате да подарите и магия на гостите - можем да поканим фокусник на рождения ден. Работим с най-добрите фокусници и илюзионисти в София, които ще допринесат за едно незабравимо и интересно парти. Цената за 1 час шоу е 180лв.
 • Разполагаме също с мултимедия - телевизор, проектор и екран, които можете да ползвате при предварителна уговорка.
 • След като запазите дата за рожден ден ще ви пратим файл за покани, които можете да принтирате и раздадете на гостите си ако решите :)) Можете да видите поканите ТУК.
 • Всеки рожденик получава от нас един безплатен урок в RockSchool като подарък
 • Ако вече сте RockSchool ученик, можете да ползвате отстъпка, така че пишете за повече информация.
 • Имайте предвид, че залата ни е запазена през по-голямата част от времето, така че на място се идва в часа, от който започва резервацията. Предвидете си време за украса, подреждане и други подготовки, когато решавате колко часове са ви необходими
 • Нямаме кой знае какви правила, но държим на това да НЕ се пуска "чалга" в залата ни :)
 • Ако вече сте наели друго помещение или искате да празнувате вкъщи - предлагаме услугата "Rockschool рожден ден и във вашия дом", с която пренасяме цялата атмосфера на избраното от вас място.
 • ТУК можете да видите отговори на други често задавани въпроси

 Резервирай залата

Отзиви от родители

"Вчера детето ми празнува своят 8 рожден ден в The Stage и това беше най - страхотният рожден ден! Учителят по китара и момичето което пускаше музика бяха много готини, децата танцуваха, пяха и се забавляваха много. Предстои ми и аз да си празнувам рожденият ден и вече го няма въпроса “Къде“? Благодаря ви, че сбъдвате детските мечти да се докоснат и опознаят музиката по толкова лесен, приятен и забавен начин. Заредихте ни с приятни емоции за много време напред и любов към китарата." - Ани Балчева

"Страхотни момичета и момчета, които обичат това, което правят. Искрено им благодаря за отношението, старанието, усмивките и доброто настроение...По-хубав рожден ден не сме правили досега. Залата е подходяща за тийнейджъри. Заслужава си да се доверите на екипа, ще останете очаровани. The stage е точно това, от което имате нужда, ако искате да си подарите едно незабравимо преживяване или да се заредите с оптимизъм, че младите хора у нас са прекрасни и талантливи" - Даниела С.

"Уникално място за празнуване на рожден ден. Синът ми беше много щастлив! Страхотна комуникация с екипа, а момичето, което изпратиха да пуска музика и да занимава децата беше невероятно! Бих дала 100 звезди ако можех :) Благодаря за всичко!" - Светла Ф.

"Бих искала да благодаря за прекрасното парти, което организирахме вчера. Мястото има неповторима парти атмосфера, а екипът ви е изключително отзивчив, усмихнат и позитивен и направи празника ни още по-приятен." - Вероника М.

Безплатно отдаване

Ако искате да подарите това преживяване на дете, но не ви достигат финансови средства - свържете се с нас и споделето историята си. Може да получите безплатно отдаване.

Контакти, правила, принципи

 • The Stage се намира на бул. Христо Ботев N 89, гр. София (виж карта)
 • Ако искате да попитате нещо или пък да запазите The Stage - пишете на [email protected] или звъннете на 0887 6666 22
 • Който чупи – купи :)
 • Работим всеки ден (включително събота и неделя) от 10:00 до 22:00 часа

Други Събития

Ако искате да организирате друг тип събитие или наемете залата за друг повод, моля свържете се с нас по имейл или телефон.

Затвори