FAQ - Рождени Дни

 Често задавани въпроси

Какви услуги предлагаме?

  • Предлагаме зала, където можете да организирате незабравим музикален рожден ден на детето си. Музиката е средство, с което децата развиват не само своята артистичност и умение да се изразяват, но и редица личностни качества като самонаблюдение, дисциплина, постоянство. А при нас те могат да се  запознаят с музиката в забавна и приятелска атмосфера.
  • По ваше желание можем да включим и преподавател/и по даден музикален инструмент, които да покажат на децата музиката по достъпен начин. По този начин ще може да провокирате любопитство и желание към музика, а оттам и един изцяло нов свят за вашето дете.
  • Имаме опция и за аниматор, който пуска музика, караоке и организира игри за децата.
  • Разполагаме със сцена, микрофони, озвучителна система, които са готови да приютят всичките ви идеи за изяви по време на партито. Има и телевизор, проектор и екран, които може да използвате за караоке, movie party или просто да прожектирате забавни снимки на рожденика. Всичко това можете да ползвате с предварителна уговорка.
  • Предлагаме и възможност да направим Rockschool рожден ден и във вашия дом. Повече информация - тук.

Какъв подарък получава рожденикът от нас?

Всеки рожденик получава от нас ваучер за безплатен урок в RockSchool, който може да използва за пеене или музикален инструмент по негов избор.

Кой е най-предпочитаният вариант за детски рожден ден?

Най-често родителите и рождениците избират 3 часа наем на зала + 3 часа DJ/караоке мастър + 1 час с 2ма преподаватели по музикални инструменти и рождените дни се получават страхотно!

Каква музика пускаме?

Пускаме стойностна и качествена музика. Разбира се, ние сме си рок ориентирани, но сме готови да изпълняваме всякакви музикални желание и предпочитания за стил. Е, без един - предпочитаме да заобиколим ориенталските ритми.

Може ли да се ползват инструментите в залата?

Може да ползвате всички инструменти в The Stage, само се отнасяйте към тях уважително и ги пазете :)

За каква възраст са удачни рождените дни?

Най-малкият рожденик, който е празнувал при нас е бил на 3 години. Най-възрастният - на 54. Предлагаме свободно творческо пространство, което е подходящо за хора от всички възрасти.

Предлагаме ли аниматор?

Предлагаме аниматор, който може да се грижи за забавлението и да организира различни музикални игри по време на рождения ден. Предлагаме и DJ/Караоке Мастър, който е готов да ви забавлява с прекрасна музика.

Може ли да се внася храна и напитки?

Можете да внасяте всякакви храни и напитки.

Предлагаме и кетъринг, като работим със “100 грама сладки“. Можете да разгледате каталог и да си изберете Сладки и Солени вкусотии

Може ли да дойдем в залата по-рано от запазения час?

Залата ни е запазена през по-голямата част от времето, така че на място се идва в часа, от който започва резервацията. Предвидете си време за украса, подреждане и други подготовки, когато решавате колко часове са ви необходими.

 

 

 

 

Затвори