Домашен рожден ден

След повече от 621 организирани рождени дни, искрено се радваме, че толкова много деца и тийнейджъри избират да се забавляват, опознавайки света на музиката по нов и интересен начин, с нашите Rockschool рождени дни. На този етап провеждахме рождените дни единствено в нашата зала - The Stage, но решихме да започнем да предлагаме Rockschool рождени дни и във вашия дом или наето от вас пространство.

Какво представлява Rockschool рожден ден?

Много музика, танци и смях! Rockschool рожденият ден е уникално преживяване, което позволява на празнуващите да се запознаят със света на музиката чрез спонтанност, радост и забава.

Как се провежда RockSchool Рожден Ден във вашия дом или наето пространство?

Цялата атмосфера от Rockschool рожден ден се пренася във вашия дом или наетото помещение. Пристигаме с водещ и музикални преподаватели, на инструменти по ваш избор. Всеки рожден ден си има назначен водещ, който е отговорен, както да организира игри и забавления за гостите, така и да се грижи всичко да премине възможно най-гладко.


Предлагаме два варианта за Rockschool рожден ден във вашия дом:

2 часа с един преподавател и водещ  - 180лв.
2 часа с двама преподаватели и водещ - 240лв.

Още услуги

Знаейки, че повечето родители са заети и често не им остава време да се занимават с всички детайли по рождения ден ние предлагаме:

Кетъринг - партнираме си със “100 грама сладки“. Разгледайте техните менюта и при желание си изберете Сладки и Солени вкусотии.
Фотограф - ако няма снимки - не се е състояло. Ако имате да включим и професионални снимки, които да запечатват най-вълнуващите моменти от празненството се заплащат допълнителни 40лв.

Ще ви изпратим файл за покани, които можете да принтирате и раздадете на гостите си. Можете да видите поканите ТУК.

Отделно от всичко това - всеки рожденик получава от нас един безплатен урок в RockSchool като подарък от нас.


Пишете ни мейл на [email protected] или се обадете на 0887 6666 22, а ние ще ви дадем индивидуално предложение за това как можем да се впишем във вашия план за рожден ден.

Затвори

Гласувай за създаването на адаптирана програма за музикалното обучение на всички незрящи деца в България!

Създай промяна и гласувай за нас на:
https://nova.bg/promyanata/rockschool