Домашен рожден ден

След повече от 621 организирани рождени дни, искрено се радваме, че толкова много деца и тийнейджъри избират да се забавляват, опознавайки света на музиката по нов и интересен начин, с нашите Rockschool рождени дни. На този етап провеждахме рождените дни единствено в нашата зала - The Stage, но решихме да започнем да предлагаме Rockschool рождени дни и във вашия дом или наето от вас пространство.

Какво представлява Rockschool рожден ден?

Много музика, танци и смях! Rockschool рожденият ден е уникално преживяване, което позволява на празнуващите да се запознаят със света на музиката чрез спонтанност, радост и забава.

Как се провежда RockSchool Рожден Ден във вашия дом или наето пространство?

Цялата атмосфера от Rockschool рожден ден се пренася във вашия дом или наетото помещение. Пристигаме с водещ и музикални преподаватели, на инструменти по ваш избор. Всеки рожден ден си има назначен водещ, който е отговорен, както да организира игри и забавления за гостите, така и да се грижи всичко да премине възможно най-гладко.


Предлагаме два варианта за Rockschool рожден ден във вашия дом:

2 часа с един преподавател и водещ  - 180лв.
2 часа с двама преподаватели и водещ - 240лв.

Още услуги

Знаейки, че повечето родители са заети и често не им остава време да се занимават с всички детайли по рождения ден ние предлагаме:

Кетъринг - партнираме си със “100 грама сладки“. Разгледайте техните менюта и при желание си изберете Сладки и Солени вкусотии.

Фотограф - ако няма снимки - не се е състояло. Ако имате да включим и професионални снимки, които да запечатват най-вълнуващите моменти от празненството се заплащат допълнителни 40лв.

Фокусник - децата обожават фокуси и трикове и рождените дни с тях се получават страхотно. Работим с най-добрите илюзионисти в София и цената за 1 час шоу е 180лв.

Ще ви изпратим файл за покани, които можете да принтирате и раздадете на гостите си. Можете да видите поканите ТУК.

Отделно от всичко това - всеки рожденик получава от нас един безплатен урок в RockSchool като подарък от нас.


Пишете ни мейл на [email protected] или се обадете на 0887 6666 22, а ние ще ви дадем индивидуално предложение за това как можем да се впишем във вашия план за рожден ден.

Затвори