Приятели

  • Music Division имат уникален екип, който иска да подкрепя музиката, музикантите и музикалната сцена. Точно тези неща ни свързват. Екипът е много позитивен и изпълнен с любов към музиката. Помагат ни с всичко, с каквото могат. Music Division ни помага с поправката на музикалната ни техника. Дават ни и съвети при купуване на оборудване и отстъпка. Заедно вече сме правили няколко уъркшопа за въведение на хората в различни музикални интрументи.

  • Подлезно са група от пламенни младежи, които изразяват екстравагантното си въображение като превръщат мрачните подлези в произведения на изкуството. Първият музикален подлез в България се появява именно чрез тях. Когато от RockSchool се запознахме с екипа на Подлезно си допаднахме много като хора и решихме да си помагаме с каквото можем. От RockSchool им помогнахме със осъществяване на записи на авторска песен и снимане на видео клип към нея. Същото така им помогнахме в организацията на едно музикално събитие в The Stage. От Подлезно ни отвърнаха с проект за облагородяване на задния ни двор. Идеята ни е да имаме дългосрочно партньорство с което да допринесем, с каквото можем, за разпалването на любовта към изкуството във все повече сърца.

  • RockSchool също е част от фондация “Музика за България”, както и The Stage. RockSchool е музикално училище, където хора от всички възрасти могат да се опознаят музиката през различни музикални инструменти като бас, китара, пиано, пеене, барабани, гайда, цигулка и други. RockSchool редовно организира концерти, отворени уроци и изобщо всякакви събития, които обогатяват местната културата и обединяват хората в музикално общество.

Затвори