Grimaze - София - Да Живеем в Чистота

Събота, 22 Окт от 20:30

Ще завършим нашия Тур "Да Живеем в Чистота" с почистване и концерт в София. Към нас ще се включат бандите Paranormal и Distorted Reality

КОНЦЕРТ
22.10
Място: The Stage (след концерта ще останем да слушаме музика, jam-им, филми, пуканки и т.н., вие също сте добре дошли)
Начало: 20:00
Вход: Свободен

ПОЧИСТВАНЕ
23.10
Място: Копитото - Витоша. Чакаме се на паркинга при кулата в 14:00. Иначе имаме 14 места по коли на този етап, който иска да дойде с нас и няма превоз да пише на лично съобщение. Тръгваме от RockSchool в 13:15.
Начало: 14:00

Малко история за нас: Преди около година с бандата започнахме да развиваме инициативата Да Живеем в Чистота

Идеята ни е простичка: ние сме просто четирима музиканти-приятели, които където и да ходим - носим с нас чувалчета и отделяме време да събираме отпадъците, които са разхвърляни в огромни количества из прекрасната ни природа.

В даден момент решихме да си направим страничката Да Живеем в Чистота, където да качваме снимки на събраните отпадъци, с идеята и други хора да се вдъхновят да:

- събират по някой отпадък
- или по няколко чувалчета отпадъци
- или поне да спрат да ги хвърлят навсякъде

Много хора се влюбиха в идеята и за по-малко от година събрахме към 5500 последователя, с които изчистихме над 100 000 литра отпадъци.

Виждайки ефективността се вдъхновяваме да развиваме "Да Живеем в Чистота" още и още. Така дойде и идеята да направим ТУР тази есен, който да комбинира събития за почистване и концерти във всеки град, в който отидем. Ето
линк към всички градове, които ще посетим:

https://www.facebook.com/events/1193926744013613/

- Материали за почистване ще осигурим от нас - чували за отпадъци и ръкавици.

- Не е задължително хората, които само искат да чистят да идват на концерт. Както и не е задължително хората, които само искат да дойдат на концерт - да чистят. Ние просто искаме да съчетаем двете неща, защото вярваме и в двата си проекта и е оптимално за нас да ги организираме така.

Благодарим на всички, които сте част от нашата музика и идея за чистота! Нека заедно сме промяната, която искаме да виждаме в света!

Затвори