Рожден ден

До момента сме отпразнували над 110 рождени дни при нас :)

Подари един различен детски рожден ден

The Stage е творческо място, където можете да организирате незабравим рожден ден на детето си. Музиката изпълва децата с радост и развива у тях творческо мислене, увереност, координация, умение за себеизразяване, дисциплина, самонаблюедние и много други качества и умения. Един музикален рожден ден е чудесен начин за едно дете да се докосне до музиката. Силно ви препоръчваме да опитате :))

  • Имаме сцена, микрофони, озвучителна система
  • Имаме и DJ и Karaoke master, който да пуска музика по ваше желание
  • По ваше желание можем да включим и преподавател/и на музикален интрумент по ваш избор, който да свири с децата и да ги запознае със света на музиката. Силно препоръчваме този вариант - децата се забавляват много и се получава супер. Обикновено 1 час е достатъчен.
  • Най-често родителите и рождениците избират опция 3 часа наем на зала + 3 часа караоке мастър + 1 час с 2ма преподаватели на музикални инструменти и рождените дни се получават страхотно!
  • По ваше желание имаме и фотограф, който да запазва моментите, без вие да мислите за това.
  • Разполагаме също с мултимедия - телевизор, проектор и екран, които можете да ползвате при предварителна уговорка.
  • След като запазите дата за рожден ден ще ви пратим файл за покани, които можете да принтирате и раздадете на гостите си ако решите :)) Можете да видите поканите ТУК.
  • Всеки рожденик получава от нас един безплатен урок в RockSchool като подарък
  • Ако вече сте RockSchool ученик, можете да ползвате отстъпка, така че пишете за повече информация.

Цитати от Родители

"Страхотни момичета и момчета, които обичат това, което правят. Искрено им благодаря за отношението, старанието, усмивките и доброто настроение...По-хубав рожден ден не сме правили досега. Залата е подходяща за тийнейджъри. Заслужава си да се доверите на екипа, ще останете очаровани. The stage е точно това, от което имате нужда, ако искате да си подарите едно незабравимо преживяване или да се заредите с оптимизъм, че младите хора у нас са прекрасни и талантливи" - Даниела С.

"Уникално място за празнуване на рожден ден. Синът ми беше много щастлив! Страхотна комуникация с екипа, а момичето, което изпратиха да пуска музика и да занимава децата беше невероятно! Бих дала 100 звезди ако можех :) Благодаря за всичко!" - Светла Ф.

"Бих искала да благодаря за прекрасното парти, което организирахме вчера. Мястото има неповторима парти атмосфера, а екипът ви е изключително отзивчив, усмихнат и позитивен и направи празника ни още по-приятен." - Вероника М.

Безплатно отдаване

Ако искате да подарите това преживяване на дете, но не ви достигат финансови средства - свържете се с нас и споделето историята си. Може да получите безплатно отдаване.

Контакти, правила, принципи

  • Работим всеки ден (включително събота и неделя) от 10:00 до 22:00 часа

Други Събития

Ако искате да организирате друг тип събитие или наемете залата за друг повод, моля свържете се с нас по имейл или телефон.

Затвори